Aimtek Oy

  • Osoite: OSMONKATU 6 B, 26100 RAUMA
  • Y-tunnus: 2539497-4
  • Puh: 02 6517 8824
  • Kotisivut: www.ledeja.fi
  • Sähköposti: myynti@ledeja.fi

Aimtek Oy – Toiminnan kuvaus

Raumalainen Aimtek Oy on LED-valaisimiin erikoistunut liike. Tuomme ja myymme ympäri Suomen tasokkaita valaisimia Britanniasta ja Bulgariasta. Tuotteemme ovat yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa kehitettyjä huipputason energiansäästöratkaisuja. Palvelemme ympäri Suomen.

LED-tuotteidemme valmistajat ovat CD, RoHS ja TÜV sertifioituja. Korkeatasoiset LED-sirumme ja komponenttimme toimittajat ovat Bridgelux, Cree LED´s, Samsung, Sharp, Meanwell, Citizen ja Epistar.

Kaikki tuotteemme on valmistettu laajojen soveltuvuustestien ja tutkimusten jälkeen varmistaaksemme niiden käytännöllisyyden ja tarkoituksenmukaisuuden sekä kestävyyden järkevään hintaan.

Tuotteet ja palvelut

Tuomme Suomeen ja myymme LED-valaisimet sisä- ja ulkotiloihin. Valaisinratkaisuja kotiin tai julkiseen tilaan. Kekseliäitä ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Yhtiön toimiala on sähkö- ja elektronisten laitteiden ja niiden osien maahantuonti, vienti sekä tukku- ja vähittäiskauppa.

Allasvalaisinratkaisut, LED-polttimot, -kaapelit ja muut valaisimemme tuovat tiloihin hauskoja ja erilaisia valaistusideoita.