Ania-eco oy

  • Osoite: C/O ANIA-ECO OY KOSKENTIE 2 AS. 342100 JÄMSÄ
  • Y-tunnus: 2553752-5
  • Puh: 020 7341760
  • Kotisivut: www.ania-eco.fi
  • Sähköposti: anna.lipstok-laasonen@ania-eco.fi

Ania-eco oy – Toiminnan kuvaus

Ania-Eco Oy tarjoaa asiakkaillensa ratkaisuja päivittäiseen elämään. Räätälöimme kotisairaanhoito-, kotihoiva- ja siivous- ja lemmikkihoitopalveluita vastaamaan asiakkaiden tarpeita asiakkaan kanssa yhdessä.

Yrityksemme toimii kestävän kehityksen periatteiden mukaisesti yrittämällä täyttää nykysukupolven tarpeita niin, että myös tuleville sukupolville jäisi mahdollisuus omien tarpeidensa täyttämiseen.

Palveluumme kuuluu maksuton palvelutarpeen kartoitus asiakkaan kotona. Kartoituksen perusteella räätälöimme asiakaskohtaisen palvelusopimuksen ja teemme tarvittaessa hoito- tai palvelusuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa.

.Toimimme kotitalousvähennyksen piirissä. Kotitalousvähennyksellä -45% palveluhinnoistamme.

Lue meistä lisää…

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme kotipalveluita yksityisille ja yrittäjille. Meiltä saa

Kotisairaanhoitoa

Kotisairaanhoito on potilaan kotiin vietyä sairaanhoitoa. Sen tarkoituksena on helpottaa sairaalasta kotiutumista, sairaan henkilön kotona selviytymistä ja tukea omaisia sairaan henkilön kotihoidossa.Kotisairaanhoitoa ovat erilaiset lääkärin määräämät sairaanhoidon toimenpiteet, kuten näytteiden ottaminen, mittaukset, lääkityksen valvominen ja asiakkaan voinnin seuraaminen sekä kivun helpottaminen.

Kotihoivaa

Kotihoivapalvelu on ikäihmiselle tarkoitettu palvelukokonaisuus, jonka tuntihintaan voi kuulua siivousta-, koti- ja kotisairaanhoitoa, pihatöitä, asiointiapua, lääkkeenjakoa, jumppaohjausta, elämäntapaohjausta, pyykkien pesua, pyykkien silittämistä yms. Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään palvelusopimus, jossa käydään läpi, mitä kaikkea asiakas haluaa palvelukokonaisuuteen liittää.

Kotiapua Lastenhoitoa/Sairaan lapsen hoitoa

Lastenhoitopalvelujamme voivat tilata sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset työsuhde-etuna työntekijöilleen. Yksityisasiakkaanamme voit tehdä palveluistamme kotitalousvähennyksen, joka on 45 % palvelujemme hinnasta.

Siivousta

Teemme kotitalous- ja toimistosiivouksia. Meiltä voi tilata siivousta kerta- tai toistopalveluna sekä ikkunoiden pesua tehtyinä edullisesti ja ammattitaidolla.

Lemmikkihoitoa Vyöhyketerapiaa