CauhaWa

  • Osoite: HÄMEENTIE 20, 20540 TURKU
  • Y-tunnus: 2265285-1
  • Puh: 0400 331023
  • Kotisivut: www.cauhawa.fi
  • Sähköposti: teemu.kauhava@cauhawa.fi

CauhaWa – Toiminnan kuvaus

Kaikki rakennus- ja maalausalan palvelut kätevästi saman katon alta. Tarjoamme monipuolisesti maalaus- ja saneerausalan palveluja vankalla ammattitaidolla. Lisäksi erikoisalaamme on erikois- ja ruiskumaalaukset.

Urakoimme tarvittaessa kohteissamme alusta loppuun, suunnittelusta aina loppusiivousta myöden. Asiakastyytyväisyys ja laadukas työnjälki ovat avainasemassa kaikessa tekemässämme työssä.

Työntekijämme ovat kaikki alansa ammattilaisia ja jokaisella on voimassaolevat tulityö- ja työturvallisuuskortit. Vankan ammattitaitomme lisäksi olemme tunnettuja luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina.

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yksityiset ihmiset, toiset yritykset sekä taloyhtiöt.

Kotisivuiltamme löytyy lisää tietoa, tervetuloa!

Maalauspalvelut

– Sisämaalaukset- Ulkomaalaukset- Koristemaalaukset- Erikoismaalaukset- Ruiskumaalaukset- Huoltomaalaukset- Korjausmaalaukset

Saneerauspalvelut

– Huoneistoremontit- Keittiöremontit- Kylpyhuoneremontit- Saunaremontit- Kalusteasennukset- Tasoitetyöt- Tapetoinnit- Laminaattilattioiden asennukset- Parkettilattioiden asennukset- Kirvesmiehen työt- Terassit ja lasijulkisivutyöt- Parvekelasitukset- Ikkuna-asennukset- Paneloinnit- Laatoitukset- Vesieristykset- Ym.

Kauttamme myös LVIS-työt

Muut palvelumme

– Siivouspalvelut- Sopimussiivoukset- Ikkunoiden pesut- Suursiivoukset- Ym.

Soita ja kysy lisää!