Kotitalkkari Tuula Valtonen

  • Osoite: KOIVUMÄENTIE 17, 74300 SONKAJÄRVI
  • Y-tunnus: 1867810-0
  • Puh: 050 5219202
  • Kotisivut: www.kotitalkkarivaltonen.com
  • Sähköposti: tuula.valtonen@suomi24.fi

Kotitalkkari Tuula Valtonen – Toiminnan kuvaus

Kotitalkkarisi tekee työt puolestasi.

Siivoustyöt, Piha- ja puutarhatyöt, Ompelutyöt, Kunnostus- ja huoltotyöt, Kauppa- ja asiointireissut, Ulkoilussa avustaminen

Tarjoan ystävällistä ja luotettavaa palvelua kotonasi tai mökilläsi Sonkajärvellä ja Iisalmessa.

Muistathan, että palveluistani on mahdollista tehdä kotitalousvähennys verotuksessa.

Yritykseni sai kesällä 2011 kotityöpalvelun laatusertifikaatin.

Ota yhteyttä!

PALVELUT

Siivoustyöt. Siivoan kotonasi tarpeen mukaan. Teen esimerkiksi ylläpitosiivouksia, suursiivouksia ja pesen ikkunoita. Siivoan sopimuksen mukaan myös omilla, asianmukaisilla ja uusilla välineilläni. Mattojen ja petauspatjojen syväpuhdistus ja kuivapesu hoituu kotonanne näppärästi. Matoista lähtee syvälle mennyt pöly ja esim, karvat ja petauspatjoihin kertynyt hilsekin lähtee tehokkaasti pois.

Piha- ja puutarhatyöt. Hoidan piha- ja puutarhatyösi puolestasi. Leikkaan, lannoitan ja kalkitsen nurmikot ja vien kesäkalusteet syksyllä talvivarastoon. Siivoan myös pihasi lehdistä ja neulasista ja vien pois tontilla olevat roskat. Jos uunipuut on vielä kantamatta liiteriin niin tulen pikaisesti avuksi!

Ompelupalvelu. Parsin ja paikkaan korjausta vaativat tekstiilit. Vaihdan esimerkiksi rikkoontuneet vetoketjut ja ompelen napit paikoilleen. Lisäksi ompelen sinulle kauniita kodintekstiilejä kuten verhoja, päiväpeittoja ja tyynyjä. Teen vaatteisiin myös teksti brodeerauksia. Tarvittaessa otan ompelukoneen mukaani ja hoidan korjausompelut kotonasi

Kunnostus- ja huoltotyöt. Kauppa- ja asiointireissut. Ulkoilussa avustaminen. Teen kodin pienet kunnostus- ja huoltotyöt ammattitaidolla. Uusin ikkunoiden tiivisteet, puhdistan liesituulettimet ja viemäreiden hajulukot sekä vaihdan lamput. Lisäksi teen kauppa- ja muut asiointireissut puolestasi. Avustan myös ulkoilussa; yhdessä voimme käydä vaikka kirjastossa tai hoitamassa haudat.