Meranti siivouspalvelut ky

  • Osoite: HAARANSUONKUJA 10, 90240 OULU
  • Y-tunnus: 0781635-2
  • Puh: 020 8333150
  • Kotisivut: www.meranti.fi
  • Sähköposti: meranti@meranti.fi

Meranti siivouspalvelut ky – Toiminnan kuvaus

Meranti – puhtaanapidon edelläkävijä! Tarjoamme vankalla yli 20-vuoden ammattitaidolla erilaisia siivousalan palveluja.

UUTTA, ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA! REACH&WASH; -IKKUNANPESU/ kuvat vieressä Tehokasta ja turvallista ikkunanpesua jopa 20 metriin saakka ilman nostinlaitteita. Ei pesuaineita, ei nostimien kuljettelua, ei saasteita. Ikkunat ja kehykset puhdistuvat turvallisesti ja nopeasti.

Asiakkainamme ovat yritykset, kiinteistöyhtiöt ja yksityiset. Toimimme Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Clean Management on asiantuntijapalvelu puhtauspalvelujen järjestämiseen ja hallinnointiin eri toimialoille. Palvelu soveltuu puhtaanapidon hankinnasta vastaaville esimerkiksi siivouksen päätoimijoita valittaessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tervetuloa myös kotisivuillemme.

Meranti – asiantuntevaa palvelua vuodesta 1989

Merantin palvelukokonaisuudet:

* Sopimussiivouspalvelut * Rakennussiivous / loppusiivoukset * Graffitien poistot * Siivouksen suunnittelupalvelut * Kotisiivouspalvelut

Sopimus- ja yrityssiivoukset:

* Hoidamme kaikki siivoustyöt ylläpitosiivouksesta peruspesuihin aina erikoispuhdistuksiin saakka. * Kohteitamme ovat mm. toimistot, taloyhtiöt että tuotantorakennukset. * Modernina siivouspalveluna Meranti toimii kustannustehokkaasti ja laatutietoisesti.

Rakennussiivoukset / Loppusiivoukset:

* Rakentamisen aikainen siivous * Loppusiivous

Graffittien poisto ja ennaltasuojaus:

* Käytössämme on kansainvälisesti tunnustettu pintojen puhdistusjärjestelmä, Anti Graffiti System. * Puhdistuksen aikaansaamat säästöt ovat suuret, sillä AGS-aineet eivät vaurioita pintoja ja hajoavat luonnossa. * AGS-puhdistus sopii tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metalli-, sekä useimmille rapatuille ja maalatuille pinnoille.

Kotisiivouspalvelut:

* Kertaluonteisena tai sopimuksen mukaan.

Peruspakettiin kuuluu:

* mattojen imurointi ja tuuletus (tai tamppaus ja tuuletus) * lattioiden ja tekstiilikalusteiden imurointi * pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto pinnoilta (peilit, ovet jne.) * wc- ja pesutilojen puhdistus * lattioiden nihkeä tai kosteapyyhintä * roskakorien tyhjennys

Lisäksi sovittaessa mm:

* petivaatteiden tuuletus ja liinavaatteiden vaihto * vaatteiden/tekstiilien silitys * ikkunoiden pesu

Huomioi kotitalousvähennys.

Palveluihimme kuuluu myös:

* Siivoussuunnittelu * Yläpölyjen puhdistus * Mattohuolto * Alan kirjojen myynti

Clean Management

Clean Management on asiantuntijapalvelu puhtauspalvelujen järjestämiseen ja hallinnointiin eri toimialoille.

Palvelu soveltuu

* puhtaanapidon hankinnasta vastaaville esimerkiksi siivouksen päätoimijoita valittaessa * rakennusliikkeille rakentamisen aikaiseen siivoukseen * siivouspalvelujen ostajalle * siivouspalvelujen tuottajille * julkisille organisaatiolle.

Clean Management voi olla yksittäinen palvelu, tai pitempiaikainen kumppanuussuhde

Taloustutkimus oy:

Olemme tutkitusti laadukas ja hyvämaineinen yritys.

Merantin Reach & Wash –pesumenetelmä

Ei enää henkilönostimia ulkotiloihin. Kalliiden henkilönostimien vuokrausta ei enää tarvita, sillä hiilikuituisilla pesuvarsilla päästään jopa 25 metrin työskentelykorkeuteen! Työ tehostuu ja puhdistukseen käytetty aika lyhenee, kun henkilönostimen liikuttelu ja pintojen kuivaaminen jäävät kokonaan pois. Myös turvallisuus parantuu pesijän ollessa tukevasti maan pinnalla koko työsuorituksen ajan. Reach & Wash –menetelmä vaikuttaa pesukustannuksiin konkreettisesti. Samalla vuosittaisella ikkunanpesubudjetilla voidaan ikkunat pitää läpi vuoden – pesuja 4-6 kertaa vuodessa – hyvässä kunnossa!