Novus K & F Oy

  • Osoite: Tulvaniityntie 21, 01680 VANTAA
  • Y-tunnus: 0635889-8
  • Puh: 010 3090200
  • Kotisivut: www.novus.fi
  • Sähköposti: novusinfo@novus.fi

Novus K & F Oy – Toiminnan kuvaus

NOVUS tuulilasikorjausmenetelmä on toiminut Suomessa vuodesta 1987 lähtien. Novus K & F Oy – yli 20 vuotta maahantuontia, markkinointia sekä koulutusta.

Palveluksessasi on 30 Novus ammattilaista eri puolella Suomea.

TUOTTEET JA PALVELUT

Pienikin lasivaurio ennen pitkään vaurioittaa koko tuulilasin. Novus on ainoa joka pystyy korjaamaan vähintään 75% kaikista kiveniskemävaurioista. Korjattu kohta on kestävä ja vauriosta riippuen parhaimmillaan lähes huomaamaton.

1. Novus-korjaus tehdään tuulilasia irrottamatta, jolloin tuulilasiin ja tiivistelistaan ei kosketa. Myös Nordea-Vahinkovakuutus ja Lease Plan sekä Vakuutusyhtiö Tapiola suosittelee Novus tuulilasikorjausta, kuten kaikki muutkin vakuutusyhtiöt.

2. Novus-korjaus on nopea. Keskimäärin 40 minuutin kuluttua tuulilasi on jälleen ehjä, ja parhaimmillaan vauriokohta on lähes huomaamaton.

3. Novus-korjauksilla on kirjallinen takuu. Novus tuulilasikorjaajat ovat aina tavoitettavissa.

3. Novus-korjaus voi olla Sinulle jopa ilmainen, jos sinulla on LASIVAKUUTUS, sillä nykyisin lähes kaikki vakuutusyhtiöt maksavat tuulilasikorjauksen puolestasi, etkä menetä bonuksiasi..

LASIHIONTA SUOMESSA

Novus on ainutlaatuinen lasinhiontamenetelmä- kukaan muu ei pysty lähellekkään samaan.

Menetelmä soveltuu erinomaisesti seuraavissa yhteyksissä:

– ajoneuvojen lasit- laivojen ikkunat- rakennusten ikkunat- hissien lasit- lasipöydät- TV kuvaruudut- turvamerkinnät, (kun tehty virheellinen merkintä)

PLASTIC POLISH

Muovi- ja akryylipintojen puhdistukseen, Plastic Polish #1- Puhdistaa hellävaroin ja naarmuttamatta kaikki muovi- ja akryylipinnat- Antaa loistavan suojaavan kiillon himmentymistä vastaan- Hylkii pölyä ja poistaa staattisen sähköisyyden

Muovi- ja akryylipintojen naarmujen poistoon, Plastic Polish #2- Poistaa hienot naarmut, ja hiertymät kaikista muovi- ja akryylipinnoista, sopii myös polykarbonaatti pinnoille- Plastic Polish #2 käyttö palauttaa haalistuneen maalipinnan entiselleen

Huom! Soveltuu erinomaisesti autojen, himmentyneen Ajovalonlasin, joka on Polykarbonaattia, naarmujen poistoon ja kiilloitukseen.

Muovi- ja akryylipintojen naarmujen poistoon, Plastic Polish #3- Tehokkaampi muovipintojen naarmujen poistaja muovi- ja akryylipinnoista- Ei sovellu polykarbonaatti materiaalille

Plastic Polish, täysin myrkytön aine muovi- ja akryylipintojen puhdistukseen sekä naarmujen poistoon!